Grønset Gard

Grønset Gard med sitt lille B & B og Café & Bar ligger i bygda
Staurset - ca 20 minutters kjøring øst for Valsøyfjord og Fosskonserten. Her har du utsikt over det idylliske Hofsetnesset og Vinjefjorden, og du kan velge om du vil henge i baren, slikke sol i bakgården eller ta en times rusletur opp til Opsalvatnet sammen med gårdshunden Birk. Priser fra 799,- til 925,- pr rom. inkludert frokost i Caféen. De har også sykler for utleie. Mer informasjon på her.

helga.jpeg

Helga Hjorthol Grønset

Haugen Gjestegard

Haugen Gjestegard er en koselig gård i Valsøybotn, som også drives som "bed and breakfast". I idylliske omgivelser hvor man kan høre lyden av bekken er dette en perfekt plass for å finne ro og nyte en kopp kaffe.

Haugen Gjestegard ligger i Valsøybotn, kun en kort sykkeltur unna konsertlokalet i fossen. Mer info finner du her.

39676133_250376948991110_315408567994050

Anna Maridal

Gamle Valsøyfjord Skole

Gamle Valsøyfjord Skole ligger kun en liten kjøretur (8 km) unna konsertlokale i fossen. Skolen er blitt omgjort til næringsbygg med treningssal, kontoruteie og overnatting. 

De har 20 enkle overnattingsrom med dobbeltsenger og felles dusj. Alle rom har wifi, noen rom har TV, og det finnes 2 kjøkken med 10 kokeplasser.

Det er også parkering for bobiler på området. For mer informasjon se her.

Skjermbilde 2019-02-26 kl. 19.31.42.png

Jan Arve Kvisvik

Valsøya

Valsøya tilbyr overnatting, camping og marina.

Båthavnen har plass til mange båter. Alle plassene har tilgang til strøm og vann på det nye havneområdet. Valsøyas barnevennlige bukt "Holmen" er en del av båthavnen, og fra båtene har du god oversikt over barn som leker i området. Det er en kort og lett spasertur fra marinaen og ned til det vakre grill-/strandområdet der du kan nyte egen mat og drikke, eller om du ønsker kan du nyte et godt måltid i vår restaurant på stedet.

Klikk her for booking.