AKTIVITETENE er ikke bekreftet for 2022 års konsert - kommer mer info! 
IMG_0617.JPG
KONSERT

Fantastisk konsert i vakre omgivelser med HELLBILLIES og

PISTERS i Valsøybotn. "Dørene" åpnes kl. 18:00. Billetter finner du her.

klatreprk.jpg
KLATREPARK

Lyst på en luftig opplevelse? Klatreparken Høyt og Lavt holder åpent med artige utfordringer for små og store. Les mer her.

53544685_2324485827832592_31041221707673
GOCART

Er du glad i fart og spenning? Halsa Motorsport Senter/NMK Halsa holder åpent i anledning Fosskonserten.Les mer her

 

Eller hva med disse aktivitetene?

peter-hershey-112797-unsplash.jpg
Meditasjon til glede

I dagens samfunn er det lett å føle seg både overveldet og stresset, og man tar seg sjeldent tid til bare å puste og være. Er du nysgjerrig på å lære mer om meditasjon og ønsker en avslappende opplevelse kan Halsas meditasjonssenter, Way of Life, inviterer til guidet meditasjon med en ekte buddistmunk.

 

Senteret ligger i retning Valsøybotn. Du kan lese mer her.

halsa103.jpg
Guidet fjelltur

Bli med på fjelltur i flott natur til Hjelmkonna (846 m.o.h) hvor du får høre mer om den spennende gruvehistorien til bygda, hvor det først på 1800-tallet ble det drevet ut jernmalm herfra og fraktet ned til Valsøybotn.

For mer info, ta kontakt med Solvår Skogen Sæterbø, tlf.: 90509348

Turen er ikke vanskelig, men mye oppover så du bør være i alminnelig god kondisjon. 5-6 t t/r, ca 800 høydemeter, ca 5-6 km hver vei.

otnes.jpg
Otnesbrygga

På historiske Otnesbrygga kan du få noe lett å spise og nyte et glass vin på bryggekanten, med kun en kort spasertur til Elstadsenteret for å lære med om bygdas store forfatter Anne Karin Elstad, og en kort kjøretur, eller båttur, til det fine og nyrenoverte Geitbåtmuseet på Enge.

Tilgang til Otnes får du via bil eller båt.

Otnesbrygga drives at Halsa Historielag og Frivillige.

Otnesbrygga Facebook her.

Halsa historielag Facebook her.

 

Vi stopper ikke der..

halsa47.jpg
Valsøya Restaurant

På Valsøya finner du både restaurant, pub, marina og klatrepark. De har også overnatting og campingplass for de som kommer med telt, campingvogn eller bobil.

 

Valsøya har en flott Marina som er populær hos båtgjestene. Les mer her.

halsa4.jpg
Museum

Ønsker du kulturell påfyll kan både Elstadsenteret på Otnes og det nyrenoverte Geitbåtmuseet være noe for deg. Geitbåtmuseet har fått et betydelig løft, og er nå klar til å ta imot besøk og fortelle om den spennende historien til geitbåten. Les mer om Geitbåtmuseet her.

halsa58.jpg
Åpen sommergård

Negard Besøksgard inviterer til åpen sommergård med lett servering i Kuriumet på Liabø. Her lover vi gode historier i en vakker setting. Artig for store og små.

 

Mer info kommer. I mens kan du besøke Negarden på Facebook her.

Fjærli Tønnefabrikk

Fjærli Tønnefabrikk er blant en av de få gjenværende tønnefabrikker i Norge. Tønnefabrikken ble etablert i 1907 og hadde sin storhetstid på 1980-tallet.

Tønnene ble mest brukt i fiskeindustrien, til å frakte og oppbevare sild i, men i dag produseres det mest til privatpersoner. De har også blitt brukt i TV-suksessen Farmen. I 2014 ble de tildelt kommunens Kulturpris for sitt viktige arbeid med å ta vare på en ubrutt håndverkstradisjon, basert på bøkkervirksomhet.

Fabrikken er åpen for publikum og salg av tønner, mellom kl 9-16. Tilgjengelig med bil og båt.